Qui som

El projecte acreditados.es neix de l’experiència d‘un equip de persones del sector dels esdeveniments amb l’impuls de començar un projecte propi relacionat amb el control d’assistents, convidats i treballadors d’un acte.

El nostre equip humà disposa d’una prolongada experiència tant en el control d’assistents com en mètodes d’acreditació de persones.

La plataforma acreditados.es centralitza totes les tasques necessàries per a la gestió de treballadors simplificant la feina a totes les parts implicades.

Som també distribuïdors de productes identificatius per a esdeveniments (targetes, polseres, lanyards, etc.), de manera que podem oferir un servei 360º que inclou la tecnologia, el personal i els productes necessaris per a l’èxit del vostre esdeveniment.

MISSIÓ

Oferir una solució tècnica i professional de gestió d’acreditacions per a organitzadors d’esdeveniments, mitjançant les eines tecnològiques més avançades i eficients, el personal més qualificat i els productes més segurs.

EN MANS EXPERTES

Amb una àmplia experiència en el sector i recolzats per les tecnologies més noves i eficaces, oferim les eines i productes necessaris perquè qualsevol projecte arribi a bon port.

VISIÓ

Volem que la gestió dels acreditats sigui senzilla e intuïtiva, flexible i adaptada a les necessitats específiques de cada esdeveniment.